Testimonials

“Het was heel fijn om samen met Kim te werken. Ze luistert goed en denkt mee in het hele proces. Al na ons eerste gesprek is ze aan de slag gegaan en kwam ze met een prachtige opzet precies zoals ik in m’n hoofd had. Ik ben super blij met het eindresultaat.”
“Kwebbel communicatie heeft mijn bestaande website op een professionele manier onder handen genomen. Bestaande tekst werd voorzien van een kundig oog en aangepast. Echter was de aanpassing wel op de manier en de toon zoals ik deze zelf voor ogen had. Kim heeft goed geluisterd naar mijn visie die ik naar mijn klanten wil uitstralen. Ik heb op zeer fijne manier samengewerkt, daarnaast had Kim aan een half woord genoeg. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en ook de klanten die ik wil bereiken hebben aangegeven mijn website als zeer prettig en duidelijk te ervaren.”
“Als beginnende ZZP-er komt er veel op je af. Een van de belangrijkste vragen is, hoe ga ik me presenteren? Want de indruk die je wekt met je website is heel belangrijk. Samenwerken met Kwebbel verliep snel en makkelijk. Kim wist mij goed te adviseren en het resultaat – hoor ik van veel mensen – is een mooi visitekaartje voor mijn bedrijf. Kim hielp mij ook mijn teksten vlot en internet-proef te schrijven. Ik kan iedereen aanraden om met Kim te werken.”
“Als startende ZZP’er kwam er veel op mij af. Vragen als: hoe en wie vertrouw ik? Op Facebook plaatste ik een oproep voor een webdesigner en al snel reageerde Kim. Al bij het bericht had ik een prettig gevoel en liet ik het over mij heen komen. Kim heeft al mijn ideeën en wensen opgenomen en dit vertaald naar een website. Ik hou vooral van een verzorgde, rustige uitstraling en duidelijkheid. Bij het zien van mijn website werd ik vrolijk. Ook mijn logo en reclamemateriaal liet ik aan haar over en ik ben hier super tevreden mee. Kim neemt de tijd, weet wat ik wilde en heeft mij door dit proces begeleid op een prettige manier. Ik ben erg blij met het resultaat en krijg veel complimenten over de professionele website. De samenwerking met Kim was heel fijn en ik kan haar aan iedereen aanraden.”
“Kim begrijpt wat de klant wil en vertaalt dat in een heel mooi en uiterst professioneel resultaat. Ze neemt je de zorg voor deze zaken uit handen en regelt het gewoon voor je.”

Kwebbel Communicatie maakt gebruik van cookies om content te personaliseren, functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren.