fbpx

Klaar om jouw branding en website weer te laten stralen? Tof! Zullen we eens kennismaken?

Testimonials

“Voordat ik contact zocht met Kim, was ik zelf aan de slag gegaan met het bouwen van mijn eigen website. Ik had vele ideeën, maar er zat geen schot in de zaak. Als startende ondernemer moet je al aan zoveel dingen denken en een site maken is niet iets dat je er zomaar even bij doet. Tenminste, niet als je een professionele en spraakmakende site wil. Ik denk dat vele starters zich hierin herkennen. Je website wordt een steeds groter ding in je hoofd, iets dat nog “moet” gebeuren.

Toen ik Kim vond via Instagram, heb ik meteen contact met haar gezocht. Aan haar durfde ik mijn site en huisstijl uit te besteden. Haar spraakmakende ontwerpen en no-nonsense aanpak spraken mij aan. Ik heb onze samenwerking als erg prettig ervaren. Kim is persoonlijk, werkt snel en denkt in alles mee. Binnen enkele dagen had ik al de eerste ontwerpen in huis voor mijn huisstijl en logo en twee weken later stond het eerste concept van mijn site. Hiermee werd ik compleet ontzorgd en kreeg mijn onderneming meteen een stevig fundament. Ik had al een branding traject gedaan en Kim heeft dat gecombineerd met mijn eigen gedachten, perfect kunnen vertalen naar een toegankelijke en professionele website. Ook al kwam ik regelmatig met nieuwe ideeën, niks is haar te gek en vaak dezelfde dag nog had zij het visueel gemaakt op mijn site. Zodra mijn site online stond, heb ik vele positieve reacties ontvangen. Vooral dat de site zo goed bij mij paste en dat is natuurlijk wat je wil bereiken: dat mensen jou en je bedrijf erin herkennen.

Kortom, ben je (startend) ondernemer en wil je ook een website die helemaal bij jouw bedrijf past, dan kan ik Kim van harte aanbevelen. Nogmaals dank!”
“Het was heel fijn om samen met Kim te werken. Ze luistert goed en denkt mee in het hele proces. Al na ons eerste gesprek is ze aan de slag gegaan en kwam ze met een prachtige opzet precies zoals ik in m’n hoofd had. Ik ben super blij met het eindresultaat.”
“Kwebbel communicatie heeft mijn bestaande website op een professionele manier onder handen genomen. Bestaande tekst werd voorzien van een kundig oog en aangepast. Echter was de aanpassing wel op de manier en de toon zoals ik deze zelf voor ogen had. Kim heeft goed geluisterd naar mijn visie die ik naar mijn klanten wil uitstralen. Ik heb op zeer fijne manier samengewerkt, daarnaast had Kim aan een half woord genoeg. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en ook de klanten die ik wil bereiken hebben aangegeven mijn website als zeer prettig en duidelijk te ervaren.”
“Als beginnende ZZP-er komt er veel op je af. Een van de belangrijkste vragen is, hoe ga ik me presenteren? Want de indruk die je wekt met je website is heel belangrijk. Samenwerken met Kwebbel verliep snel en makkelijk. Kim wist mij goed te adviseren en het resultaat – hoor ik van veel mensen – is een mooi visitekaartje voor mijn bedrijf. Kim hielp mij ook mijn teksten vlot en internet-proef te schrijven. Ik kan iedereen aanraden om met Kim te werken.”
“Als startende ZZP’er kwam er veel op mij af. Vragen als: hoe en wie vertrouw ik? Op Facebook plaatste ik een oproep voor een webdesigner en al snel reageerde Kim. Al bij het bericht had ik een prettig gevoel en liet ik het over mij heen komen. Kim heeft al mijn ideeën en wensen opgenomen en dit vertaald naar een website. Ik hou vooral van een verzorgde, rustige uitstraling en duidelijkheid. Bij het zien van mijn website werd ik vrolijk. Ook mijn logo en reclamemateriaal liet ik aan haar over en ik ben hier super tevreden mee. Kim neemt de tijd, weet wat ik wilde en heeft mij door dit proces begeleid op een prettige manier. Ik ben erg blij met het resultaat en krijg veel complimenten over de professionele website. De samenwerking met Kim was heel fijn en ik kan haar aan iedereen aanraden.”
“Kim begrijpt wat de klant wil en vertaalt dat in een heel mooi en uiterst professioneel resultaat. Ze neemt je de zorg voor deze zaken uit handen en regelt het gewoon voor je.”

Meer fijne tips?

Join me!

Zo krijg jij als eerste gratis downloads en tips en word jij regelmatig geïnspireerd om de marketing van jouw bedrijf nog beter te maken.

Door deze website te gebruiken, ben je het eens met ons gebruik van cookies. Gelukkig zijn ze gluten free!