fbpx

Klaar om jouw branding en website weer te laten stralen? Tof! Zullen we eens kennismaken?

Yierrie Pedicure

Opdracht

Oplevering

2019

Projectomschrijving

Voor deze stoere startende ondernemer realiseerde Kwebbel zowel de branding, webteksten als de WordPress website. We begonnen met het creëren van een logo en bijpassende huisstijl. Fris en licht was hoe Irma graag haar huisstijl zag.

Vervolgens ging Kwebbel aan de slag met een website geheel in stijl. Vol zoekmachine geoptimaliseerde webteksten natuurlijk. Als laatste ontwierp Kwebbel ook een mooie set offline marketingmateriaal. Het ontworpen drukwerk bestond uit visitekaartjes, een A5 flyer en zelfs een autoruitsticker om het bedrijf on the road mee te promoten.

Dit zegt de klant

“Als startende ZZP’er kwam er veel op mij af. Vragen als: hoe en wie vertrouw ik? Op Facebook plaatste ik een oproep voor een webdesigner en al snel reageerde Kim. Al bij het bericht had ik een prettig gevoel en liet ik het over mij heen komen. Kim heeft al mijn ideeën en wensen opgenomen en dit vertaald naar een website. Ik hou vooral van een verzorgde, rustige uitstraling en duidelijkheid. Bij het zien van mijn website werd ik vrolijk. Ook mijn logo en reclamemateriaal liet ik aan haar over en ik ben hier super tevreden mee. Kim neemt de tijd, weet wat ik wilde en heeft mij door dit proces begeleid op een prettige manier. Ik ben erg blij met het resultaat en krijg veel complimenten over de professionele website.

De samenwerking met Kim was heel fijn en ik kan haar aan iedereen aanraden.”

Meer fijne tips?

Join me!

Zo krijg jij als eerste gratis downloads en tips en word jij regelmatig geïnspireerd om de marketing van jouw bedrijf nog beter te maken.

Door deze website te gebruiken, ben je het eens met ons gebruik van cookies. Gelukkig zijn ze gluten free!