fbpx

Klaar om jouw branding en website weer te laten stralen? Tof! Zullen we eens kennismaken?

Sanne Smeedt

Opdracht

Oplevering

2020

Projectomschrijving

Sanne kwam bij mij met de wens voor een logo, branding en website. Het unieke aan Sanne was dat zij al een fantastisch brandingtraject had gevolgd. Hierdoor wist zij heel goed waar zij en haar bedrijf voor staan en wat ze precies wil uitstralen. 

Met haar brandingverslag en super duidelijke Pinterest board creëerde ik voor haar een logo met bijpassende huisstijl. Minimalistisch en niet té vrouwelijk was de instructie. 

Daarnaast maakte ik een WordPress website voor haar, geheel in eigen stijl natuurlijk, en redigeerde ik haar teksten voor zoekmachines (SEO). Het was super leuk om samen te werken met deze enorm goed voorbereide vrouw!

Dit zegt de klant

Voordat ik contact zocht met Kim, was ik zelf aan de slag gegaan met het bouwen van mijn eigen website. Ik had vele ideeën, maar er zat geen schot in de zaak. Als startende ondernemer moet je al aan zoveel dingen denken en een site maken is niet iets dat je er zomaar even bij doet. Tenminste, niet als je een professionele en spraakmakende site wil. Ik denk dat vele starters zich hierin herkennen. Je website wordt een steeds groter ding in je hoofd, iets dat nog “moet” gebeuren.

Toen ik Kim vond via Instagram, heb ik meteen contact met haar gezocht. Aan haar durfde ik mijn site en huisstijl uit te besteden. Haar spraakmakende ontwerpen en no-nonsense aanpak spraken mij aan. Ik heb onze samenwerking als erg prettig ervaren. Kim is persoonlijk, werkt snel en denkt in alles mee. Binnen enkele dagen had ik al de eerste ontwerpen in huis voor mijn huisstijl en logo en twee weken later stond het eerste concept van mijn site. Hiermee werd ik compleet ontzorgd en kreeg mijn onderneming meteen een stevig fundament. Ik had al een branding traject gedaan en Kim heeft dat gecombineerd met mijn eigen gedachten, perfect kunnen vertalen naar een toegankelijke en professionele website. Ook al kwam ik regelmatig met nieuwe ideeën, niks is haar te gek en vaak dezelfde dag nog had zij het visueel gemaakt op mijn site. Zodra mijn site online stond, heb ik vele positieve reacties ontvangen. Vooral dat de site zo goed bij mij paste en dat is natuurlijk wat je wil bereiken: dat mensen jou en je bedrijf erin herkennen.

Kortom, ben je (startend) ondernemer en wil je ook een website die helemaal bij jouw bedrijf past, dan kan ik Kim van harte aanbevelen. Nogmaals dank!

Meer fijne tips?

Join me!

Zo krijg jij als eerste gratis downloads en tips en word jij regelmatig geïnspireerd om de marketing van jouw bedrijf nog beter te maken.

Door deze website te gebruiken, ben je het eens met ons gebruik van cookies. Gelukkig zijn ze gluten free!