fbpx

Female Power House by Jantine

Opdracht

Oplevering

2020

Projectomschrijving

Toen Jantine begon met haar bedrijf heeft zij zelf haar logo gemaakt. Nu voelde ze alleen dat het tijd was om een logo te laten ontwerpen wat écht bij haar past en wat haar visie en diensten zou uitbeelden.

Super fijn was het dan ook dat zij haar logo eigenlijk al voor zich zag. De bolletjes zijn kralen en staan voor de blokkerende bagage die klanten in de loop der tijd oppakken. De speelse blaadjes doen haar denken aan een unalome en de zwierige weg die haar klanten afleggen in het ontwikkelingsproces. 

Een speels en strak logo met een vrouwelijke touch is het resultaat.

Dit zegt de klant

Al een poosje liep ik met het idee om een logo te laten maken voor mijn bedrijf. Toen Kim ‘per toeval’ op Instagram voorbij kwam, sprak haar stijl mij ontzettend aan.
Toen alles samen viel en ik een idee kreeg wat ik wilde qua ontwerp, heb ik mijn braindump bij Kim neergelegd.

Ze had meteen in de gaten wat ik bedoelde en vrij vlot had ik al een opzet! Wow, ik was meteen verliefd. Na een paar kleine aanpassingen was het logo ineens daar!

Naast het logo ontving ik óók een brandoverzicht met gebruikte lettertypes en kleuren. Hartstikke handig! Ook toen het technische stukje even niet meewerkte, keek Kim met me mee.

Het was een super fijne samenwerking! Ik ben dan ook mega trots én blij met het eindresultaat.

Meer fijne tips?

Join me!

Zo krijg jij als eerste gratis downloads en tips en word jij regelmatig geïnspireerd om de marketing van jouw bedrijf nog beter te maken.

Door deze website te gebruiken, ben je het eens met ons gebruik van cookies. Gelukkig zijn ze gluten free!