fbpx

Klaar om jouw branding en website weer te laten stralen? Tof! Zullen we eens kennismaken?

Branding

Pakketten & Tarieven

Een branding die jouw persoonlijkheid laat zien, trekt klanten aan die écht bij jou passen.

Laat jouw authentieke zelf zien

Herken jij dit?

There's art in your story
& magic in your brand

Branding paketten

01.

Solo logo

Logo pakket

02.

Branding boost

branding pakket

03.

All in

branding + webdesign

"Binnen enkele dagen had ik al de eerste ontwerpen in huis voor mijn huisstijl en logo en twee weken later stond het eerste concept van mijn site."
sanne de haan - Sanne Smeedt

01. Logo pakket

Wat krijg je?
Waar heb ik jouw hulp bij nodig?

Het logopakket is perfect voor de startende ondernemer die goed van start wil gaan met een sterk beeldmerk wat de juiste klanten gaat aantrekken. Ik vertaal jouw persoonlijkheid naar een visuele identiteit voor jouw bedrijf.

Duur

2 – 3 weken

Investering

€ 275,- (ex. BTW)

02. branding pakket

Wat krijg je?
Waar heb ik jouw hulp bij nodig?

Je hebt besloten echt 100% voor jouw bedrijf te gaan en wil dit professioneel aanpakken. Nu ein-de-lijk die klanten van jouw dromen bereiken. Ik ga je daarbij helpen! Samen gaan we jouw bedrijf een identiteit geven – een gezicht. Een branding die helemaal ‘jou’ is en waar jouw droomklanten zich meteen thuis in voelen.

Duur

4 – 5 weken

Investering

€ 429,- (ex. BTW)

03. branding + webdesign pakket

(€ 289,- korting)

Wat krijg je?
Waar heb ik jouw hulp bij nodig?

Jij wilt die te gekke authentieke branding laten shinen en jouw website helemaal in het nieuwe jasje gieten. Super tof! We gaan eerst aan de slag met het brandingtraject, waarin jouw bedrijf een eigen identiteit geven. Daarna ontwerp ik voor jou een website die je met iedereen wilt delen.

Duur

6 – 10 weken

Investering

€ 1378,- (ex. BTW)

€ 1089,- (ex. BTW)

(Dit bedrag is exclusief maandelijkse hostingkosten & WordPress installatie)

Extra: Business Fotoshoot

Maak jouw branding helemaal af!

Goede foto’s, in de juiste sfeer en met de juiste kleuren zijn écht de finishing touch op jouw branding en website. Ik hecht enorm veel waarde aan mooie fotografie, omdat ze de ontworpen branding en webdesign nog mooier uit laten komen.

Kwebbel werkt daarom nauw samen met Alana van Alana Fotografie. Samen stemmen wij af (in overleg met jou natuurlijk) welke omgeving, sfeer en kleding het best passen bij jouw bedrijf en branding. Zo hoef jij zelf niet op zoek te gaan naar een fotograaf en weet je zeker dat de beelden bij het ontwerp passen.

Investering (20 foto's)

€ 200,- (ex. BTW)

Á la carte opties

Wil jij meteen een bijpassend visitekaartje of Instagram visuals? Dat kan!

Naast branding en webdesign ontwerp ik voor bestaande klanten ook extra branding- en promotiemateriaal.  Zo kun je jouw marketing net dat extra zetje geven en is het materiaal helemaal in jouw stijl.

Staat jouw designwens er niet tussen? Neem dan contact met mij op. Dan overleggen we over de opties.

Drukwerk

Digitaal

"Kim had meteen in de gaten wat ik bedoelde en vrij vlot had ik al een opzet! Wow, ik was meteen verliefd. Na een paar kleine aanpassingen was het logo ineens daar!"
Jantine Oevering - By Jantine

Hi topvrouw!

Ik ben Kim – grafisch ontwerper, marketingfanaat, enthousiaste ondernemer en mama. Ik doe niets liever dan andere ‘womenpreneurs’ online een eigen stijl geven waarmee ze hun droomklanten aantrekken en kunnen ondernemen met zelfvertrouwen.

Ben jij er klaar voor?

Meer fijne tips?

Join me!

Zo krijg jij als eerste gratis downloads en tips en word jij regelmatig geïnspireerd om de marketing van jouw bedrijf nog beter te maken.

Door deze website te gebruiken, ben je het eens met ons gebruik van cookies. Gelukkig zijn ze gluten free!