fbpx

Klaar om jouw branding en website weer te laten stralen? Tof! Zullen we eens kennismaken?

Over Kwebbel

Hi there!

Jouw unieke webdesign stijl vinden?
I'm your girl!

Ik ben grafisch ontwerper, tekstschrijver, marketingfanaat en enthousiaste ondernemer.

Ik richt mij op ambitieuze vrouwelijke ondernemers. Van starters tot ervaren ‘womenpreneurs’. Ik vind dat iedere stoere ondernemer een juweeltje van een branding en website verdient. Geen geklungel met pre-made templates en designs. Een unieke eigen stijl geeft zelfvertrouwen en richting. 

Ik ben 32 jaar, getrouwd en mama van een prachtig meisje. Daarnaast geniet ik intens van de lente in de lucht, het strand (Hollands of tropisch), een fijne yogales en mijn gezin.

Lees verder voor mijn hele verhaal

Let your dreams be your wings

Get to know me

Mijn gezin op #1
Ik ben gek op mijn man en peuterdochter en het gezinsleven. Zij zijn mijn steun en toeverlaat!
Mijn happy place
Het strand vind ik echt heerlijk. In de zomer of de winter, Hollands of tropisch. Ik hou van uitwaaien. Ik ben zelfs getrouwd op het strand.
Leven op 10 km hoogte
Ik ben 5 jaar lang stewardess geweest. Vliegen vind ik fascinerend en het wereldje is magisch. Ik ontmoette mijn man aan boord, hij was mijn collega.
Keukenprinses
Of naja, in ieder geval kookfanaat. Ik kook het liefst zonder recept, of alleen met inspiratie. Bakken is daarom niet mijn ding, veel te veel regeltjes. Beetje van dit en beetje van dat is mijn stijl.
De wereld rond
Reizen vind ik het mooiste wat er is. Je leert er zo veel van, al die culturen en mensen. Ik liep 3 maanden stage in Canada en backpackte maanden achter elkaar door Midden Amerika en Azië.
Crea Bea
Creativiteit zat er altijd al in. Nog steeds kan ik uren creatief bezig zijn. Digitaal illustreren, klussen in huis of een Ikea speelkeuken pimpen. Ik draai mijn hand er niet voor om.
Previous
Next
Autorijden
70%
Klussen
85%
Sporten
45%
Kaart lezen
20%
Plannen
80%

Yoga of Hardlopen

Ochtend of Avond

Koffie of Thee

Neutraal of Kleur

Sushi of Pizza

Londen of Parijs

Aardbei of Perzik

Facebook of Instagram

Bergen of Strand

Introvert of extravert

Meer fijne tips?

Join me!

Zo krijg jij als eerste gratis downloads en tips en word jij regelmatig geïnspireerd om de marketing van jouw bedrijf nog beter te maken.

Door deze website te gebruiken, ben je het eens met ons gebruik van cookies. Gelukkig zijn ze gluten free!