Over Kwebbel

Hi there!

Ik ben Kim Runhaar

Ik ben 32 jaar, getrouwd en mama van een prachtig meisje. Daarnaast geniet ik intens van de lente in de lucht, het strand, een fijne yogales en mijn gezin.

In 2018 nam ik dé stap en schreef ik mijn tekst- en webdesignbureau in bij de Kamer van Koophandel. Ik vind het fantastisch dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. 

Met Studio Kwebbel richt ik mij op ambitieuze ondernemers. Van starters tot ervaren ondernemers. Ik vind het allemaal even uitdagend en mooi! Met veel passie help ik mijn klanten hun unieke identiteit te vinden. Of dit nu een logo, huisstijl, website of drukwerk is – samen creëren we de uitstraling waar ze van dromen.

Let your dreams be your wings

This or that

Ochtend of Avond

Zomer of Lente

Koffie of Thee

Vliegtuig of Auto

Lezen of Schrijven

Telefoon of Laptop

Groente of Fruit

Zoet of Zout

Facebook of Instagram

Cultuur of Natuur

Dit is Kwebbel

Unieke designs

Net als jij en jouw bedrijf zijn mijn designs ook helemaal uniek. Ik luister naar jouw wensen en stel vragen. We wisselen ideeën uit en samen werken we toe naar jouw unieke identiteit. Mijn branding, websites en teksten passen écht bij jou.

Persoonlijk

Ik vind het belangrijk nauw samen te werken met mijn klanten. Tenslotte kozen zij voor mij en niet voor een groot marketingbureau. We hebben veel persoonlijk contact en gaan echt samen aan de slag. Ik geef support waar nodig.

Voor iedereen

Ik geloof echt dat een professionele, unieke branding en/of website een solide basis zijn voor elke ondernemer. Maar veelal komt dit met een hoog prijskaartje. Ik maak custom websites, teksten en branding toegankelijk voor iedereen.

Kwebbel Communicatie maakt gebruik van cookies om content te personaliseren, functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren.