De eerste stap is nu!

Gratis Marketing Advies
voor ondernemers

Reserveer jouw plekje voor een gratis marketing advies gesprek van 15 minuten met Kim.

Snelle marketingscan

Ik neem jouw huidige website, branding en social media kanalen onder de loep. Wat straal jij uit? Past dit wel bij jou? Hoe zit jouw website (SEO) technisch in elkaar? En gebruik jij social media optimaal?

Wat worden jouw volgende marketingstappen?

Ik adviseer jou welke stappen je gemakkelijk kunt nemen om in beweging te komen. Het begin van jouw professionele marketingstrategie is een feit!

Is dit marketing adviesgesprek iets voor jou?

Dit is voor:

  • (Startende) ondernemers die klaar zijn om te groeien met hun bedrijf
  • Die het belang begrijpen van een sterke branding, goed gevonden website, duidelijke social media strategie en een goed promotieplan
  • Die hun bedrijf beter in kaart willen brengen om zo orde in de (marketing)chaos te creëren
  • Die hun droomklanten willen vinden en aantrekken
  • Die een verschil willen maken en waarde willen bieden aan hun droomklanten

Dit is niet voor:

  • (Startende) ondernemers die niet bereid zijn te doen wat nodig is om hun bedrijf te doen groeien. Je moet er 100% achterstaan!
  • Die zichzelf té serieus nemen. Ondernemen gaat om je goed voelen en er plezier in hebben. Heb jij geen zin om te lachen en plezier te hebben in dit marketingproces? Dan is dit niet voor jou
  • Die een duizend-in-een-dozijn website, sporadische Facebook post en DIY logo voldoende vinden

Veelgestelde vragen

Wat je moet weten over dit advies gesprek

Dit marketing adviesgesprek is gratis omdat wij zo in contact kunnen komen. Om de manieren waarop ik jou kan helpen te overleggen. En te bepalen of wij samen willen werken. Er is geen verplichting om vervolgstappen aan te gaan als één van ons hier geen goed gevoel bij heeft.

Als jij in de buurt van mij woont (+/- 10 km vanaf Krommenie) spreken wij gewoon af voor het overleg. Woon jij verder? Dan hebben wij dit gesprek telefonisch of online via Skype of Facetime.

Op basis van de informatie die jij mij voorafgaand aan het gesprek aanlevert door middel van een vragenlijst, geef ik jou mijn marketingadvies. Jij krijgt van mij advies over de eerst te nemen stappen om te beginnen met het groeien van jouw bedrijf.

Je kunt op verschillende manieren met mij samenwerken. Naast dit gratis marketing adviesgesprek bied ik ook een 2-uur durende marketing coachingssessie. Hierin  maken wij samen een volledig marketingplan van aanpak. Vervolgens kun je ervoor kiezen voor langere tijd met mij samen aan jouw marketing te werken. Daarnaast kan ik een aantal marketingtaken van jou overnemen, zoals het bouwen van een website, ontwerpen van jouw branding, SEO optimaliseren van jouw teksten en social media beheren.

Ben jij klaar om de eerste stap te zetten?

Het creëren van een marketingstrategie die past bij jou, jouw bedrijf en jouw droomklanten kan overweldigend zijn. Er kan zó veel! Ik help jou alle mogelijkheden op een rijtje te zetten. En de juiste stappen voor jou te kiezen. Jouw eerste stap is een gratis marketingadvies aanvragen.

Ik hoop je snel te spreken!

Kim

Aanmelding Gratis Marketing Adviesgesprek

Kwebbel Communicatie maakt gebruik van cookies om content te personaliseren, functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren.